Sunnuntaina 18.10. satuhahmot valtaavat Helsingin!

Onko vuodessa mielestäsi liian vähän päiviä, joina voi lähteä kaupungille prinsessamekossa tai supersankariasussa? Niin meistäkin ja siksi Satupäivänä su 18.10. satuhahmot valtaavat Helsingin keskustan! Satuparaatiin ovat tervetulleita osallistumaan kaikki satujen ystävät – joko satuhahmoksi pukeutuneina tai omana itsenään.

Paraati lähtee liikkeelle Helsingin Rautatientorilta klo 12:00 Satupäivän suojelija, näyttelijä Sinikka Sokan johdolla. Mukana myös Risto Räppääjä, Maukka ja Väykkä ja muita satuhahmoja, jotka jakavat osallistujille ilmapalloja. Paraatin menoa siivittää Puhallinorkesteri Apollon satutrio.

Paraati kulkee läpi Helsingin keskustan Annantalolle, jossa kaikki osallistujat on kutsuttu Sadun nimipäiväjuhliin! Juhlien ohjelmassa on ongintaa, lukuhetkiä, satuhierontaa, tanssia, teatteria sekä mahdollisuus askarrella oma satukirja! Juhlien ohjelman löydät kokonaisuudessaan Annantalon sivuilta.

Tervetuloa mukaan kaikki keijujen, peikkojen, haltioiden, jättiläisten, lohikäärmeiden, prinsessojen, prinssien ja varsinkin sammakoiden ystävät!

Satuparaati järjestettiin ensimmäistä kertaa vuonna 2014, jolloin mukaan intoutui lähes 300 satuhahmoa ja satujen ystävää. Paraatin tunnelmiin voi tutustua Satupäivän albumissa.

Aika: Su 18.10.2015 klo 12
Paikka: Paraati lähtee Helsingin rautatientorilta ja kulkee Annantalolle (Annankatu 30)
Lisätiedot: Satuparaatin facebook-sivut, info(at)satupaiva.fi

Tapahtuman järjestää Satupäivän toimikunta, johon kuuluvat Annantalo, Suomen draama- ja teatteriopetuksen liitto FIDEA, Helsingin kirjailijat – Helsingfors författare ry, IBBY Finland ry – International Board on Books for Young People, Kuvittajat ry, Pro lastenkirjallisuus – Pro barnlitteraturen ry, Suomen Mielenterveysseura, Suomen Teatterit ry, Suomen koulukirjastoyhdistys, Suomen Nuorisokirjailijat ry & Teatteri Hevosenkenkä.

Satupäivänä 2014 tapahtuman suojelija johdatti satuhahmojen paraatia Helsingin keskustassa
Satupäivänä 2014 tapahtuman suojelija johdatti satuhahmojen paraatia Helsingin keskustassa
Share on facebook
Jaa Facebookissa
Share on twitter
Jaa Twitterissä
Share on linkedin
Jaa Linkdin
Share on pinterest
Jaa Pinterest

Ilmoittautuminen vuoden 2020 Satupäivään on avattu.

Ilmoittautuminen vuoden 2020 Satupäivään on avattu.
Vuoden 2020 teemana on satumatka maailman ympäri.
Ilmoittaudu mukaan kalenteriin.