Satupäivänä pohditaan laadukasta lastenteatteria

Satupäivänä Hämeenlinnan lastenkulttuurikeskus ARXissa järjestetään valtakunnallinen kokoontuminen kaikille lastenteatterin ammattilaisille ja siitä kiinnostuneille taidekasvattajille!

Laadukas lastenteatteri –tapaamisen  tavoitteena on jakaa ajatuksia ja kokemuksia siitä, mitä on hyvä lastenteatteri. Näkökulmia aiheeseen kuullaan mm. Teatteri Ilmiöstä, Teatteri Hevosenkengästä, Miniteatterista sekä Tampereen Yliopiston näyttelijäntyön laitokselta ja Teatterikorkeakoulusta. Maksuttoman tapaamisen ohjelmassa on myös maistiainen Miniteatterin Onneli ja Anneli-esityksestä, nuoren kokemusasiantuntijan haastattelu sekä erilaisia keskustelunavauksia.

Vastaa kyselyyn ja vaikuta!

Tapaamisen aikana muotoillaan myös Lastenteatterin manifesti, joka tiivistää yhteisen, kaikille lastenteatterin ammattilaisille suunnatun pohdinnan siitä, miten lastenteatterin maisemaa voisi kehittää valtakunnallisesti sekä millä keinoin lastenteatterin ammattilaisten asemaa taidekentällä voidaan vahvistaa. Manifestin tuottamiseen voi osallistua syyskuun ajan.

Vastaa kyselyyn ja osallistu manifestin tuottamiseen

Laadukas lastenteatteri-tapaaminen on osa Taiteen edistämiskeskuksen lastenkulttuurin teemavuotta #taideonlasten sekä valtakunnallisen Satupäivän ohjelmaa. Tapahtuma toteutetaan yhteistyössä Suomen Lastenkulttuurikeskusten liiton, Suomen Teatterit ry:n ja Fidea ry:n kanssa. Tapaamispaikkana toimii Lasten ja nuorten kulttuurikeskus ARX (Keinusaarentie 1, Hämeenlinna).

Lisätietoja tapahtuman Facebook-sivulla.

Share on facebook
Jaa Facebookissa
Share on twitter
Jaa Twitterissä
Share on linkedin
Jaa Linkdin
Share on pinterest
Jaa Pinterest

Ilmoittautuminen vuoden 2020 Satupäivään on avattu.

Ilmoittautuminen vuoden 2020 Satupäivään on avattu.
Vuoden 2020 teemana on satumatka maailman ympäri.
Ilmoittaudu mukaan kalenteriin.