Satupäivän 2014 teema on ”Satua liikkeellä!”

Valtakunnallisena Satupäivänä 18. lokakuuta satua on liikkeellä yllättävissä paikoissa, kun sadut ja tarinat valtaavat koulut, päiväkodit, kirjastot, kulttuurikeskukset, museot ja ties mitkä muut jännittävät paikat – vain mielikuvitus on rajana!

Satupäivän 2014 teemaksi on valittu ”Satua liikkeellä” ja silloin sadut ja tarinat näkyvät ja kuuluvat ympäri Suomen – viime vuonna Satupäivää juhlittiin peräti 80 paikkakunnalla. Satupäivänä tarinoita on tosiaan liikkeellä ympäri maan ja satuun voi törmätä yllättävissäkin paikoissa – edellisvuosina satu on löytänyt tiensä esimerkiksi kunnanvaltuuston ruokalaan, raitiovaunuun ja Kaapelitehtaan hissiin! Teemaan liittyen tavoitteenamme on viedä satu ihmisten luo ja tähän liittyen päiväkoteihin, kouluihin, sairaaloihin ja palvelutaloihin jalkautuu Satupäivänä joukko vapaaehtoisia sadunlukijoita. Teemaa voi lukea toki myös kirjaimellisesti vaikkapa liikunnallisten satutyöpajojen järjestämisen muodossa.

Kaikki halukkaat ovat tervetulleita mukaan osallistumaan ja järjestämään satumaisia tapahtumia. Käy  lukemassa lisää Satupäivän tapahtumajärjestäjäksi tai sadunlukijaksi ryhtymisestä tästä linkistä!

Share on facebook
Jaa Facebookissa
Share on twitter
Jaa Twitterissä
Share on linkedin
Jaa Linkdin
Share on pinterest
Jaa Pinterest

Ilmoittautuminen vuoden 2021 Satupäivään on avattu.

Ilmoittautuminen vuoden 2021 Satupäivään on avattu.
Vuoden 2021 teemana on tarinoita ja taidetta.
Ilmoittaudu mukaan.