Satupäivä 11 -vuotta!

Taas kimmeltää siellä täällä syksyn hämärässä. Kantautuuko nenään jokin erikoinen, ihana tuoksu? Nuuhkaise syvään – ilmassa on satua!

Sadun nimipäivänä, 18. lokakuuta juhlitaan valtakunnallista Satupäivää yhdennettätoista kertaa.  Satupäivän 18.10 päätapahtuma on Teatteri Hevosenkengän Tusculumissa Juhannusmäellä.

Eläinsadut

Vuoden 2018 Satupäivän teema on ”Eläinsadut”. Satujen kodissa Teatteri Hevosenkengässä järjestetään satupäivän päätapahtuma.  Hevosenkengän Tapahtumapaikkoina ovat teatterin Galleria ja teatterin pihapiiriin valmistunut uusi Tusculum-rakennus. 

Teatterin Galleriassa ja Tusculumissa Hevosenkengän näyttelijät laulattavat lapsia ja lukevat eläinsatuja. Teatterin eläinaiheisista nukeista on esillä näyttely. Tusculumissa on tarjolla myös improtyöpajoja.

Satupäivän päätapahtuman iltana Teatteri Hevosenkengän Tusculumissa on Kani Untuvakerä -esitys kaikkein pienimmille kello 18.00.

Lelumuseo Hevosenkengässä Näyttelykeskus WeeGeessä Suomen leikki- ja lelumuseon ystävät ry järjestää  30-vuotisjuhlansa kunniaksi Satupäivän ohjelmaa.

Kaikki halukkaat ovat tervetulleita mukaan osallistumaan ja järjestämään satumaisia tapahtumia. Satupäivän tapahtumat kerätään teemapäivän ohjelmakalenteriin, jotta saamme näkyviin sen mahtavan kirjon, jolla sadun juhlaa maassamme vietetään. Ilmoittautuminen Satupäivän 2018 ohjelmaan aukeaa sivuillamme elokuussa.

Tervetuloa toteuttamaan kanssamme tunnelmallista Satupäivää!

www.satupaiva.fi/ohjelma

Yhteystiedot:

Satupäivä / Teatteri Hevosenkenkä p. 09 439 1220
satupaiva(at)hevosenkenka.fi
info(at)satupaiva.fi

www.satupaiva.fi
www.hevosenkenka.fi
Satupäivä facebookissa


Satupäivän järjestäjät

Satupäivän taustalla ei ole erillistä yhdistystä, vaan Satupäivän suunnittelusta ja tiedotuksesta huolehtii Teatteri Hevosenkenkä yhteistyössä eri kulttuuri- ja kansalaisjärjestöjen edustajista koostuvan toimikunnan kanssa.
Satupäivän toimikuntaan kuuluvat Teatteri Hevosenkenkä, Annantalo, Suomen draama- ja teatteriopetuksen liitto FIDEA, Helsingin kirjailijat – Helsingfors författare ry, IBBY Finland ry – International Board on Books for Young People, Kuvittajat ry, Pro lastenkirjallisuus – Pro barnlitteraturen ry, Suomen Mielenterveysseura, Suomen Teatterit ry, Suomen koulukirjastoyhdistys ja Suomen Nuorisokirjailijat ry.
Share on facebook
Jaa Facebookissa
Share on twitter
Jaa Twitterissä
Share on linkedin
Jaa Linkdin
Share on pinterest
Jaa Pinterest