Satupäivä 13 -vuotta!

Taas kimmeltää siellä täällä syksyn hämärässä. Kantautuuko nenään jokin erikoinen, ihana tuoksu? Nuuhkaise syvään – ilmassa on satua!

Sadun nimipäivänä, 18. lokakuuta juhlitaan valtakunnallista Satupäivää kolmattatoista kertaa.

Satumatka maailman ympäri

Vuoden 2020 Satupäivän teema on ”satu matka maailman ympäri”. Satujen kodissa Teatteri Hevosenkengässä järjestetään satupäivän päätapahtuma.

Kaikki halukkaat ovat tervetulleita mukaan osallistumaan ja järjestämään satumaisia tapahtumia. Satupäivän tapahtumat kerätään teemapäivän ohjelmakalenteriin, jotta saamme näkyviin sen mahtavan kirjon, jolla sadun juhlaa maassamme vietetään. Ilmoittautuminen Satupäivän 2020 ohjelmaan aukeaa sivuillamme elokuussa.

Tervetuloa toteuttamaan kanssamme tunnelmallista Satupäivää!

www.satupaiva.fi/ohjelma

Yhteystiedot:

Satupäivä / Teatteri Hevosenkenkä p. 09 439 1220
satupaiva(at)hevosenkenka.fi
info(at)satupaiva.fi

www.satupaiva.fi
www.hevosenkenka.fi
Satupäivä facebookissa


Satupäivän järjestäjät

Satupäivän taustalla ei ole erillistä yhdistystä, vaan Satupäivän suunnittelusta ja tiedotuksesta huolehtii Teatteri Hevosenkenkä yhteistyössä eri kulttuuri- ja kansalaisjärjestöjen edustajista koostuvan toimikunnan kanssa.
Satupäivän toimikuntaan kuuluvat Teatteri Hevosenkenkä, Annantalo, Suomen draama- ja teatteriopetuksen liitto FIDEA, Helsingin kirjailijat – Helsingfors författare ry, IBBY Finland ry – International Board on Books for Young People, Kuvittajat ry, Pro lastenkirjallisuus – Pro barnlitteraturen ry, Suomen Mielenterveysseura, Suomen Teatterit ry, Suomen koulukirjastoyhdistys ja Suomen Nuorisokirjailijat ry.
Share on facebook
Jaa Facebookissa
Share on twitter
Jaa Twitterissä
Share on linkedin
Jaa Linkdin
Share on pinterest
Jaa Pinterest

Ilmoittautuminen vuoden 2020 Satupäivään on avattu.

Ilmoittautuminen vuoden 2020 Satupäivään on avattu.
Vuoden 2020 teemana on satumatka maailman ympäri.
Ilmoittaudu mukaan kalenteriin.