Satua liikkeellä! Tule mukaan satuhahmojen paraatiin Satupäivänä 18.10.

Satuparaati lauantaina 18. lokakuuta, lähtö Helsingin Rautatientorilta klo 12:30.

Satupäivää juhlitaan Sadun nimipäivänä, lauantaina 18.10. ja tänä vuonna vietämme tarinoiden juhlaa huikean satuparaatin merkeissä. Tule mukaan satuhahmoksi pukeutuneena tai omana itsenäsi – kaikki satujen ystävät ovat tervetulleita mukaan!

Paraatia johtaa Satupäivän suojelija, näyttelijä Sinikka Sokka. Paraatin mukana kulkee Annantalon syyslomatyöpajalaisia, lastenkirjakuvittajia satuhahmoineen ja Risto Räppääjä ja Maukka ja Väykkä jakavat osallistujille ilmapalloja. Paraatin musiikillisesta annista vastaa improvisaatioduo Katriinamies, joka siivittää kulkueen matkaa improvisoimalla lastenlauluja paraatin osallistujien ehdottamien aiheiden pohjalta. Kulkueen mukana matkustaa myös satumainen lastenkirjabussi Toukka.

Paraati kulkee läpi kaupungin Rautatientorilta Annantalolle (Annankatu 30), jossa satuhahmot voivat osallistua Sadun nimpparikutsuille lastenkirjakahvila Haitulassa ja ohjelmassa on kaikille avoimia satu- ja animaatiotyöpajoja. Annantalon tarkempaan ohjelmaan voit tutustua tämän linkin kautta (pdf).

Tervetuloa mukaan kaikki keijujen, peikkojen, haltioiden, jättiläisten, lohikäärmeiden, prinsessojen, prinssien ja varsinkin sammakoiden ystävät!

Lähtöpaikka: Helsingin rautatientori, Asema-aukio, 00100 Helsinki

Satuparaatin sivut facebookissa

Lisätiedot: info(at)satupaiva.fi

satuparaati2

 

Share on facebook
Jaa Facebookissa
Share on twitter
Jaa Twitterissä
Share on linkedin
Jaa Linkdin
Share on pinterest
Jaa Pinterest

Ilmoittautuminen vuoden 2021 Satupäivään on avattu.

Ilmoittautuminen vuoden 2021 Satupäivään on avattu.
Vuoden 2021 teemana on tarinoita ja taidetta.
Ilmoittaudu mukaan.